Transhealing & Transtal med Libby Clark

Healingens framtid: Transhealing med Transtal

Lärare: Libby Clark OSNU Lärare på Arthur Findlay College i England.

 

Två tillfällen:

Workshop 1: lör 10- sön 11 nov 2018 FULLBOKAT!

Workshop 2: tis 13 nov - ons 14 nov

 

 

En extraordinär två-dagars workshop för dig som arbetar som spiritualistiskt medium och andlig healer.

Healing har alltför länge varit mediumskapets tysta partner och det är dags för oss healers att kliva fram och utöka medvetandet om hur otroliga healingenergierna som vi arbetar med är.

Under denna helg-workshop kommer Libby att dela med sig av de idéer och övningar som andevärlden har visat henne under de senaste månaderna för att vidga gränserna och riva murarna för att du som healer ska kunna skrida in i en ny gryning av andlig healing.

Med hjälp av trance, neutrinos, intuitiva energier och kraftfulla visualisationer leder Libby dig framåt – in i healingens framtid.

Vi kommer att utforska trancehealing och upptäcka sätt att förbättra våra egna personliga relationer med andevärlden för att låta den fulla kraften i deras kärlek och helande uttryckas.

 

För länge sedan använde vi som människor våra intuitiva gåvor och färdigheter med stor effekt: Vi arbetade som en hel person; mentalt, fysiskt, emotionellt och andligt. Vi anpassade oss till Moder Jord och hennes cykler och vi arbetade inom dem.

Nuförtiden är vi så upptagna med att skapa vår egen miljö – att få allt att göra det som vi vill att det ska göra – så att vi har förlorat kontakten med de naturliga, gudgivna krafterna. Vi går alltså både bakåt och framåt till den helande källan.

Vi öppnar också varje persons hjärta, sinne och själ för att utöka sin naturliga förmåga att tydligare än någonsin uttrycka den enkelhet och kraft som finns inom oss.

 

Förkunskaper inom spiritualistiskt mediumskap och andlig healing krävs.

Kursen ges på lättförstålig engelska utan tolk.

 

Datum/tider workshop 1:

Lördag 10 nov kl. 10.00-18.00

Söndag 11 nov kl. 10.00-17.00

 

Datum/tider workshop 2:

Tis 13 nov kl. 10.00-18.00

Ons 14 nov kl. 10.00-17.00

 

Datum:

Workshop 1: 10-11 novFULLBOKAT

Workshop 2: 13-14 nov

 

Pris: 4000 inkl lunch, fika och frukt. Kostnadsfri övernattning för dem som vill. Ta då med egen middag och frukost samt sängkläder osv.

Anmälan: MariaTherese Bohman Agerhill på mariatherese@mithera.se/ 0702-106822. Obs! Anmälan är bindande!

Plats: Agersta 11 km utanför Uppsala

Vägbeskrivning: Kör väg 272 mot Gysinge. Ca 11 km från Bilprovningen i Börjetull står det en skylt: Bälinge 5 km in till höger. Sväng in där. Sedan tar du första avtagsvägen direkt till vänster (ca 100 meter). Det står skyltat Agersta Islandshästar. Kör ner på själva gården och parkera där. Det står Ridshopbutik på huset. Vi håller till en våning upp i konferensdelen.

Buss: 844 från Uppsala. Hållplats Agersta.

Kursledare: Libby Clark, OSNU Lärare på Arthur Findlay College i England.

 

Intresserad att vara med eller har du frågor? Kontakta MariaTherese

 

Copyright © All Rights Reserved Mithera Development