Om mig

 

MariaTherese heter jag, och arbetar sedan 2004 som spiritualistiskt medium. Jag arbetar även som andlig healer, livscoach och RealEaseterapeut. Mitt arbete består av privatsittningar, seanser / mediala demonstrationer för grupper om minst 20 personer samt healing och livscoaching.

 

Jag håller också mediumutbildningar, healingutbildningar, tarotkurser samt workshops inom medial och andlig utveckling. Det är så otroligt roligt att förmedla, hjälpa och se människor utvecklas och bli mer och mer av den de verkligen är.

 

Dessutom har jag skrivit boken "Väck din mediala sida" utgiven av ICA Bokförlag april 2012. Den finns just nu att köpa i pocket här.

 

Jag har gått ett flertal mediumutbildningar/kurser. Är är diplomerad medium och av Terry Evans. Jag har både gått hans mediumutbildning samt en utbildning i avancerat mediumskap. Har även gått kurser på Arthur Findlay College i England samt för andra medium som tex Iris Hall och Colin Fry.

 

Jag håller till strax utanför Uppsala, men arbetar också på telefon och ger healing på distans. Dessutom kommer jag gärna till din ort om du vill anordna en kurs, workshop, seans eller kan samla ihop ett visst antal människor för privatsittningar och healing.

 

För mig är det viktigt att leva upp till det förtroende jag fått med mitt mediumdiplom. Jag arbetar aktivt med att utvecklas vidare, både som människa, medium, terapeut och healer. Självkännedom är något jag verkligen brinner för.

 

Utanför mitt mediala, terapeutiska och helande arbete så är jag en helt vanlig tjej som tycker om att umgås med familj och vänner. För mig är det viktigt att skilja på när jag arbetar medialt och när jag är ”ledig”.

 

Läs gärna en artikel om mig ur Tidningen Free här.

 

Läs gärna en artikel om mig och min bok ur Reiki tidningen här.

 

Veckomagasinet skrev om mig här.

 

http://www.facebook.com/MitheraDevelopment

 

 

Copyright © All Rights Reserved