Mediumskap

 

Att gå till ett medium

 

Ett medium är en person som arbetar som kanal mellan vår värld och andra sidan, andevärlden. Mediets uppgift är att bevisa att livet går vidare och att det inte slutar just efter den fysiska döden.Ett medium kan arbeta på många olika sätt - det finns många olika skolor. Ingen är mer rätt en den andra och vilken man väljer är upp till var och en.

 

När vi bokar tid hos ett medium så kollar andevärlden upp oss i förväg för att bestämma vilken/vilka andekontakter som ska komma och vilka budskap vi ska få. De vet vad vi mest behöver och skickar då en andekontakt som vi litar på (t ex en nära släkting eller vän) för att förmedla detta.

 

Andevärlden kommunicerar med mediet främst genom känslor, bilder och röster, men också doft och smak. Ett medium kan arbeta med en eller flera av dessa kommunikationssätt, oftast flera. Själv arbetar jag med samtliga av dessa kommunikationssätt.

 

Mediet kan endast förmedla det som ligger på mediets egen ”hårddisk” dvs. egna erfarenheter och känslor som mediet själv har upplevt. Känslor, ord, bilder, dofter m.m. som mediet själv aldrig har sett, hört, känt osv. kan hon/han inte förmedla eftersom han/hon inte kan relatera till det, dvs. han/hon kan inte sätta ord på det. Därför är personlig utveckling nödvändig för att utvecklas som medium.

Copyright © All Rights Reserved Mithera Development