Boken "Väck din mediala sida"

 

Boken "Väck din mediala sida"

 

MariaTherese har skrivit boken "Väck din mediala sida" utgiven av ICA Bokförlag april 2012.

 

Alla kan träna upp sin förmåga att kommunicera med en högre verklighet. Och oavsett om du bara är lite nyfiken, är intresserad av din personliga andliga utveckling, vill kunna kommuicera med dina nära och kära på andra sidan eller strävar efter att bli medium eller healer, så kommer du i denna bok hitta något som berikar dig.

 

I "Väck din mediala sida" berättar MariaTherese Bohman Agerhill om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Hennes ambition är att visa dig hur du utvecklar din medialiet bland annat genoma att lära dig lyssna på din intuition och kommunicra med andevärlden..

 

Boken erbjuder ett flertal verktyg för att på egen hand, eller tillsammans med andra, utveckla din mediala förmåga. Ökad kunskap berikar alltid, och även om du inte planerar en ny yrkesbana som medium kan din nya kontakt med andevärlden ge stora vinster i ditt liv här på jorden.

 

Pocketboken finns att beställa här. Boken finns även att köpa som inbunden här.

 

Läs gärna en artikel om boken ur Tidningen Free här.

 

Läs gärna en recention om boken ur Reiki tidningen här. Där finns även en meditation som är med i boken samt på cdskrivan "Ljusmeditationer".

 

ERBJUDANDE! Pocketboken "Väck din mediala sida" samt cd:n "Ljusmeditatoner" med tre guidade meditationer med MariaTherese Bohman Agerhill 130 kr inkl frakt.

 

Eller lägg till Barnboken (6-12 år) "På rymdäventyr med Yogobida" av Ulf Bohman för 180 kr inkl frakt. Självklart kan du få båda böckerna signerade av författarna. Maila din beställning till mariatherese@mithera.se

 

130 kr inkl moms (frakt igår)

180 kr inkl moms (frakt igår)

Copyright © All Rights Reserved